Здравето отвътре си личи отвън

Имаш липса и нужда от витамини и минерали? То тогава тази статия е за теб!

Всеизвестно е, че всички процеси в организма се отразяват на кожата отвън, на общия ни тонус, жизненост и цялостно излъчване.

Най-бързо и ефективно може да подсилим организма именно отвътре като въздействаме на клетъчно ниво.

В отговор на нуждите на нашите клиенти и разполагаща с иновации, Derma Gold предлага интравенозни бустери на Arnika Apotheke Germany.

Интравенозните възстановяващи терапии, известни още като витамин дрипове (или бустери) са активни коктейли за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от витамини, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори, аминокиселини и др.

Защо да изберете Интравенозна инфузия?

Директното вливане на лесноусвояеми вещества дава възможност за достигане на 100% до всички клетки и 100% усвояване на полезните вещества.

Витаминозният Коктейл е подходящ при:

• Засилване на имунната система;

• Начален стадии на боледуване;

• Епидемични обстановки;

• При липса на енергия;

• Хидратация;

• При първи симптоми на стареене на кожата;

• Стимулиране на колагена в кожата;

• Намаляване на стреса;

• Хранителен детокс;

• Физическо натоварване.

Имунната система е като хардуер за тялото ни. Нейната подръжка е важна и физически и емоционално.

С инфузионната терапия можем да подпомогнем нейната стабилност, защитните й сили, както и да я подкрепим във възстановителния процес след прекарано заболяване.

Особено подходяща във времена на вирусни епидемии и начален стадий на боледуване.

Но дори и без да боледуваме, често се натоварваме и физически, ментално и емоционално, съпроводено с изразходване на енергия, която в повечето случаи не може да бъде възстановена само със сън и питателна храна. Една доза инфузия ще съживи тялото веднага, ще подобри клетъчните функции и засили метаболизма.

Интравенозната инфузия е перфектният съюзник при хора, които спортуват ежедневно, както и при професионални състезатели.

Коктейл от витамини и аминокиселини засилва издръжливостта и бързо възстановява мускулите.

В клиника Дерма Голд кожата винаги е с приоритет. Ние най-добре знаем, че младата и свежа кожа е резултат от грижи на всяко ниво.

Витаминозния бустер действа на две нива - от една страна детоксикацията ще засили освобождаването от токсините и свободните радикали, а от друга формулите  за хидратация и стимулация на колаген ще помогнат да запазим плътността и еластичността на кожата за по-дълго време.

Колкото до хидратация - дори децата знаят, че основната съставка на тялото ни е вода и колко е важно да му даваме водата, от която се нуждае.

Ако трябва да кажем най-важното за една клиника за естетика и здраве, то е, че терапията засилва  ефекта на вече направени естетични процедури като инжектиране на дермални филъри, мезотерапия и др. терапии.

Специалистите в Дерма Голд ще изберат подходяща формула за венозна инфузия за теб, според състоянието на кожата, здравния статус, както и според физическо натоварване в ежедневието.

Процедурата се извършва от сертифицирани специалисти.

Интравенозната инфузия е твоят извор да блестиш и отвън и отвътре.