Масажът - здраво тяло и спокоен ум

Здрав дух - здраво тяло!

Още в древността хората са прилагали масажни техники за да успокоят главоболието, намалят стреса и за поддържане на красива и жизнена кожа на тялото и лицето.

А, за да се залиси ефектът от масажа са използвали специални масажни камъни и етерични масла. Масажът е удоволствие за тялото и мускулатурата, но и почивка за ума. Един от най-предпочитаните способи за изчистване на съзнанието от мисли и тревоги.

Чрез натиск, триене и манипулиране на кожа, мускули, сухожилия и връзки, масажната терапия е лесен и ефективен начин за подобряване на физическото и емоционалното здраве.

Сесията обикновено продължава от 15 до 60 минути.

Всяко тяло има нужда от масаж

В живот, изпълнен с постоянен стрес и работен ден, прекаран обездвижени стоейки зад бюро, все повече млади хора страдат от болки в гърба, раменете и врата. Класическата  масажна терапия облекчава напрежението в мускулите, осигурява релаксация, понижава сърдечната честота, дихателната честота и кръвното налягане. Засилването на кръвообръщението като цяло стимулира имунната система.

Спортен Масаж

Спортния масаж е специално предназначен, за да помогне при проблеми с мускулни системи при активни състезатели и активно спортуващи хора. Чрез него се стимулира достигането на повече кислород, което пък от своя страна помага за разнасянето и намаляването на мускулната болка /мускулна треска/.

Спортният масаж помога на атлетите в борбата с травмите – преди, по време или след спортни събития.

Подпомага за насърчаване на гъвкавостта и за предотвратяване на наранявания.

Дълбокотъканен масаж

Специфична техника, която използва бавни, по-силови движения, за да се насочи към по-дълбоките слоеве в мускулите и съединителната тъкан, помагайки за по-интензивното им възстановяване.

Антицелулитен масаж

Наличието на целулит е специфично за жените, но не е изключено да е заболяване на мастната тъкан и при мъже.

Антицелулитният масаж спомага за редуцирането на излишната вода в тялото, подобрява циркулацията на кръв към мускулите, съединителната тъкан и лимфните възли. Ефектът е изглаждане и стягане на кожата в третирания участък.

Най-голямото удоволоствие е детоксикиращия меден масаж, който действа като пилинг за кожата, и в същото време за изчистване на остатъците от стрес.

Ако търсите и антидепресант против тревожност, то за Вас е Шоколадовият масаж. А мисълта за шоколад зарежда ума с хормони на щастие.

Като професионалисти, ние сме длъжни да се съобразим с Вашето здравословно състояние и да Ви предупредим за евентуални Рискове при масаж

Това са случаи:

- При прием на лекарства за разреждане на кръвта;

- При изгаряне или при заздравяващи рани;

- При дълбока венозна тромбоза;

- Тежка остеопороза;

- Тежка тромбоцитопения;

С Ваучер за масаж винаги ще направите точния подарък, независимо от повода, пола и възрастта.

За здраво сърце, тяло и спокоен ум винаги може да разчитате на нас.