Нашата мисия

Екипът на Дерма Голд те поздравява за избора! Благодарим, че ни се довери, щом четеш това. Радваме се, че си в НОВАТА МОДА – да бъдеш себе си! Ние залагаме на професионализъм, уникалност и естествена красота. Естетична медицина за естествена визия. За хора, които разбират смисъла на възможностите предоставени от науката за човека.  

Dermagold interior
Philosophy

Кажи ДА на своята уникалност

В днешни дни естетичната медицина не е само запълване на бръчки. Вярното понятие е естетична хирургия – като дял на философията, занимаваща се с РАЗКРАСЯВАНЕ медицинска специалност, занимаваща се с корекция на нарушенията в естетическите пропорции, обеми и ъгли на лицето при здрави хора.

Ние от Дерма Голд сме сигурни, че има начин да се запази твоето уникално излъчване и той се крие в знанието ти за това коя/кой си и какво избираш за себе си.  За щастие, тенденциите в съвременната дерматология са точно в запазването на естествения вид, индивидуалност и мимика.

Процедурите, които ти предоставяме целят подобряване на здравето ти, което води до свеж, младежки вид. Но.... колкото и промени отвън да се направят, ако те не са подкрепени с вътрешна СИЛА и щастие, то те бързо губят своя ефект. Малките стъпки в съчетание с постоянство дават онова спокойствие, което търси всеки. Тогава няма да се налагат решения за подобрение, а просто ще се поддържа онова, което е лично на всеки  – неговата ИДЕНТИЧНОСТ.

Dermagold interior
Dermagold interior

Можете да разчитате на нашето експертно мнение дали една процедура е необходима и дали точно тя е подходяща за вас. Уверяваме ви, че резултатът ще е този, който търсите.

За да сте здрави и удовлетворени

Модерно е да се грижим за външния си вид. Но нищо бе трябва да е на всяка цена, включително и красотата. Когато се работи с лицето и тялото на човек, трябва да се подхожда индивидуално и отговорно, както от страна на докторите, така и от страна на пациентите. Защото на първо място е здравето!

За гарантиране на добър резултат,при извършване на естетични процедури, като дълготраен ефект и липса на възпалителен процес и странични ефекти, е нужно не само опитен инжектор, но и качествен продукт.

Съществуват ПРОДУКТИ на пазара, които осигуряват гаранция за здравето на пациентите. За това в Дерма Голд сме заложили на висококачествени продукти, от световен мащаб. Все пак здравето е лична ОТГОВОРНОСТ на всеки човек.

Бъдете себе си! Красотата и любовта ще спасят света!

Dermagold interior

Имате нужда от
специален пакет за вас?

Ние от DermaGold ще изготвим специално предложение съобразено с вашите предпочитания.

Благодаря ви! Успешно получихме вашите
данни и ще се свържем с вас!
Упс! Нещо се обърка.
Моля опитайте отново